default-logo

Als u een muziektent wilt bouwen kunnen wij dit plan voor u verwezenlijken!

Dat begint met onderzoek naar de locatie, en het bestemmingsplan. Vervolgens maken wij een ontwerp aan de hand van uw uitgangspunten. Er zijn veel mogelijkheden, nog los van de afmetingen. Denk aan materiaalgebruik, bouwstijl en kleur. Wij hebben veel kennis van historische muziektenten en het materiaalgebruik en detaillering die daarbij hoort in de verschillende stijlperioden.

Als het ontwerp klaar is maken wij de constructieberekeningen, en werken wij de tekeningen technisch uit. Vervolgens maken wij een begroting voor het verdere realisatietraject.

Indien nodig vragen wij de bouwvergunning aan bij de gemeente.

Als het bouwvoorbereidingstraject is afgerond komt ons bouwbedrijf in actie. Aan de hand van uitgewerkte tekeningen wordt de muziektent in elementen geprefabriceerd in de werkplaats. Op de locatie wordt een fundering gemaakt, waarop de prefab onderdelen worden geplaatst. Het aanbrengen van de dakbedekking, en de algehele afwerking gebeurt ter plaatse.

Bij de oplevering overhandigen wij u de garanties dat de diverse onderdelen voor bepaalde tijd mooi en goed blijven, bij het normale onderhoud.

Zo regelen wij het proces van begin tot eind en krijgt u een prachtig resultaat!


[
Afbeelding 1: Muziektenten kunnen variëren in vele stijlen, de bovenstaande voorbeelden in chronologische volgorde: een traditionele muziektent in Zandvoort en één in Elburg op een bijzondere locatie, een moderner voorbeeld uit Haarlemmerhout en de Waterlelie, een ontwerp van ir. Anneke Janson, in Leiden]